MUŞ / MERKEZ - Tabanlı İlkokulu

Ekm

İlk yardım Eğitim Merkezi müdürü Canan ULUM İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında okulumuzda ilk yardım eğitimi vermiştir. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Haz

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda Belirli Gün ve Haftalar Panosu düzenlendi. Panonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Kutlama programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sınıflarımız süslendi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı  Panosu düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphane Haftası vesilesi ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı edindirmek, kitap sevgisini aşılamak amacı ile okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programı düzenlendi.Düzenlenen bu programda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda çalan acil durum zil sesi ile "Çök, Kapan, Tutun" hareketi yapılarak zil sesinin bitmesinin ardından  öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde  tahliye planını izleyerek binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda Belirli Gün ve Haftalar panomuz yeniden düzenlendi. Panonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuzun karidorlarındaki panolar yeniden düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde saygı ve minnetle yad edildi.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu anma programı saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunuşu ile başlayıp şiirler eşliğinde devam etti.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bu vesile ile bir kez daha büyük bir saygıyla hatırlıyor, Ata'mızın şahsında bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun...

Ekm